LUCKY YOU

I denne måned kan du blive den heldige vinder af en vildt lækker lædernederdel fra Gestuz! For at deltage i konkurrencen skal du gå ind på gestuz webshop og finde ud af hvilke to styles jeg anbefaler fra efterårs kollektionen. Derefter skal du sende dit svar til eg@lookdepernille.com eller skrive i kommentar feltet nedenfor.  Vi trækker lod onsdag d.7 november og vinderen bliver offentliggjort på bloggen derefter.

You can be the lucky winner of this amazingly cool leather skirt from Gestuz if you participate in this month competition. The only thing you have to do is to go into Gestuz webshop and see which 2 items I recommend from their fall collection.  You can either send a mail to eg@lookdepernille.com or wright it in the comment felt below. We will choose the winner on the 7th of november and the winner will be announced on the blog shortly after.

T-shirt: Isabel Marant, Leather skirt: Gestuz