LUCKY YOU

I denne måned kan du blive den heldige vinder af et par af mine yndlings jeans, som er dette fede par fra Part Two! For at deltage i konkurrencen skal du gå ind på Part Two’s webshop og se hvilke andre farver disse coatede jeans kommer i. Derefter skal du sende dit svar + jeans størrelse til eg@lookdepernille.com eller skrive i kommentar feltet nedenfor.  Vi trækker lod onsdag d.28 november og vinderen bliver offentliggjort på bloggen derefter.

You can be the lucky winner of one my all time favorite pair of jeans, which is this amazingly cool pair from Part Two if you participate in this month competition. The only thing you have to do is to go into the Part Two webshop and see which others colors these coated jeans are available in.  You can send a mail to eg@lookdepernille.com or wright it in the comment felt below. Please remember to wright your jeans size. We will choose the winner on the 28th of november and the winner will be announced on the blog shortly after.

Top: Allez Allez, Jeans: Part Two, Boots: Ganni

Comments