The You Way / Look De Pernille / EYES ON / LOOKDEPERNILLE ADVENT CALENDAR...

LOOKDEPERNILLE ADVENT CALENDAR PART 1

JEG ELSKER JULEN og derfor vil jeg gerne forkæle Jer med en adventskalender. Hver søndag før juleaften afholder jeg en konkurrence, hvor du kan vinde nogle af mine yndlings produkter, smykker eller tøj!

Den første advents gave er denne super lækre farve palette med smukke øjenskygger og rouge, samt 3 af de nyeste farver af neglelak – alt sammen fra Tromborg! Du blive den heldige vinder af alt dette, hvis du deltager i denne første advents konkurrence. Det eneste du skal gøre er at gå ind på Tromborg’s webshop og se hvad de 3 nyeste farver af neglelak hedder, samt hvor mange farver af øjenskygge og rouge du får i denne fine  palette. Derefter skal du sende dit svar + mail adresse til eg@lookdepernille.com eller skrive i kommentar feltet nedenfor.  Vi trækker lod onsdag d.5 december og vinderen bliver offentliggjort på bloggen derefter.

I LOVE CHRISTMAS and I want to treat you guys with a advent calendar. Each sunday before christmas I will poste a competition, where you can win some of my favorite products, jewelry or clothing!

The first Cristmas calendar present is this amazing color palette with fantastic eye shadows and blushes plus the 3 latest colors of nail polish – all from Tromborg! You can be the lucky winner of all this if you participate in this first advent calendar competition. The only thing you have to do is to go into Tromborg’s webshop and see what the 3 latest shades of nail polish are called and how many colors of eyeshadow and blushes you get in this palette.  You can send a mail to eg@lookdepernille.com or wright it in the comment felt below. Please remember to wright your email address  We will choose the winner on the 5th of december and the winner will be announced on the blog shortly after.

Comments