SHOULD I?!

Jeg har kigget lidt på disse stribede pailette jeans fra Michael Michael Kors..der er noget ved disse som jeg rigtig godt kan lide..men er de for meget? Jeg ville style dem med min sorte velour blazer fra Zara og en basic tanktop, samt et par høje stiletter!

I’ve been looking at these striped sequins jeans from Michael Michael Kors..there is something about them which I like a lot..but are they to much? I would style them together with my black velvet blazer from Zara and a basic tank top and of course a pair of stilettos!

Michael Michael Kors at Net-a-porter.com

Tusind tak for alle Jeres svar til advents konkurrencen med Mason Pearson hårbørsten fra Holly Golightly. Det korrekte svar er følgende: 100 strøg om dagen!  Nedenfor er navnet på vinderen, som meget gerne må kontakte os på mail: eg@lookdepernille.com

Rie Jensen

Thanks for all your mails and comments regarding the advent competition with  Mason Pearson brush from Holly Golightly. The correct answers are: 100 strokes a day. The winner name is written below, we don’t have the mail address, so please contact us on this mail: eg@lookdpernille.com

Rie Jensen

Comments