ALLEZ ALLEZ RECEPTION

alle

I morges afholdt vi en mindre reception på Gallery, hvor vi præsenterede vores nye ALLEZ ALLEZ Spring 2013 kollektion.. Jeg har et af mine yndlings outfit på i dag, som et matchende sæt i ruskind..den vil komme på vores webshop om et par uger! Nu er på farten igen og skal ud og se flere shows, hvilket jeg glæder mig til..jeg vil opdaterer Jer fra dem i morgen! Husk at følge mig på instagram, @lookdepernille, hvor jeg viser mange updates fra show’s og backstage!

This morning we did a small reception on the Gallery Fashion Fair to show our new ALLEZ ALLEZ Spring 2013 collection.. I’m wearing one of my favorite outfit’s which is matching shirt and shorts in suede..it will on the webshop in a few weeks! Now I’m off to more shows, which I’m looking forward to..more updates from that tomorrow! Don’t forget to follow me on instagram, @lookdepernille, where I do many updates from the shows and backstage!

Shirt & Shorts: ALLEZ ALLEZ, shoes: Valentino

Comments