BEACH HOUSE…

Igår ankom jeg til PhiPhi Island og tjekkede ind på et af mine favorit steder her i Thailand…her er virkelig smukt! Senere idag begår jeg mig ud på en lille løbetur omkring øen, hvor jeg vil prøve at tage lidt snapshot’s, er sikker på at I også vil kunne lide det her! Vi bor i en bungalow ca. 20 meter fra stranden med et hyggeligt udendørs bad og vask..jeg er vild med at her er så afslappet og stille! Det blæser lidt mere i dag, så jeg har en af mine essentielle strandfavoritter på, som er denimskjorten sammen med en lædernederdel i en fed gul farve… Vi ses senere, XX P

Yesterday I arrived at PhiPhi Island at my favorite spot here in Thailand…it’s so beautiful here, later today I will take a run around the island and take some snapshot’s, I’m sure you will like it to! We are staying a beach house 20 meters from the beach with a outdoor shower.. it’s so peaceful and relaxed..love it! It’s a bit more windy today, so I’m wearing one of my beach essentials, the denimshirt, and a leather skirt in a cool yellow shade.. See you later, XX P

Shirt: Zara, Leather skirt: Gestuz, Shoes: Topshop

Comments