The You Way / Look De Pernille / FASHIONWEEK / BURBERRY A/W 2013

BURBERRY A/W 2013

burberry1

Christopher Bailey prøvede at give kollektionen et “sexet twist” med dyreprint og gennemsigtige plastik nederdele med inspiration fra den tidligere showgirl Christine Keller.. Min kærlighed for leopard print stopper heldigvis ikke lige med det samme, så jeg er meget glad for at der kommer mere af det til næste sæson.. Mit favorit look er det første med Cara Delevingne..top sexet!

Christopher Bailey was trying to “sex up” the collection with animal print and sheer latex with inspiration from the former showgirl Christine Keller.. My love for leopard print is never ending, so I’m just glad that we will see more off that in next season to.. My favorite look is the first one with Cara Delevingne..so sexy!

Pictures from style.com

burberry2

I got to have one of these bags..the one with heart’s is so cute!

Comments