HAPPY FRIDAY

IMG_4320 IMG_4334

Yeah it’s almost weekend and my birthday in two days!! I’m celebrating it together with my girlfriends tonight, which I’m looking so much forward to…just don’t know what to wear yet, but it’s gonna be a last minute decision! Big kiss to all of you guys and enjoy this beautiful sunny day..

Juhuu..det er næsten weekend og min fødselsdag om 2 dage!! Jeg fejrer den i aften sammen med min veninder, hvilket jeg glæder mig helt vild til..ved blot ikke hvad jeg skal have på endnu, men det bliver med sikkerhed en sidste øjebliks beslutning! Stort kys til alle Jer og håber I nyder denne dejlige solskins dag..

Jacket: Heartmade By Julie Fagerholt ( Will be in stores in august) Shirt: ZARA, Jeans: Acne, Boots: Isabel Marant, Sunglasses: RayBan, Rings: Pandora, Necklace: Orit Elhanati at Holly Golightly

Comments