TIME FOR OPEN SHOES…

IMG_4280

Grrr…it was a bit cold this morning wearing sandals, but just couldn’t help it…they have been starring at me for 2 months, so it was time to get them out and about! Open shoes works perfectly together with a chunky knit for now – that’s actually a good combo, when you live in cold Denmark, where it’s freezing in the morning and warm in the afternoon!

Grr…det var lidt koldt i morges at hoppe i de åbne sandaler, men jeg kunne simpelthen ikke lade være…disse sandaler har kigget på mig i over 2 måneder og nu var det altså på tide at få dem brugt! Sandaler fungerer perfekt sammen med en chunky strik lige nu – det er faktisk en rigtig god combination, hvis du bor i kolde Danmark, hvor det er super koldt om morgenen og lunt om eftermiddagen!

Blazerjacket: ENVII, Knit: Storm&Marie, Leatherpants: CLOSED, Sandals: Isabel Marant

IMG_4284So cool and perfect sandals…and very comfortable too!

Comments