The You Way / Look De Pernille / INSIDER / AROUND MY NECK

AROUND MY NECK

IMG_7433I almost wear the same jewellery every day..sometimes I change out my earrings, but I get super attached to all of them and I like mixing small different pieces together! I recently added a new amazing piece around my neck, which is the one in middle with diamonds on it..love it!

Jeg har næsten altid de samme smykker på hver dag…nogle gange skifter jeg mine øreringe ud, men jeg bliver enormt knyttet til dem alle og jeg kan ret godt lide at mixe forskellige stilarter med hinanden! Fornyligt tilføjede jeg med endnu en fantastisk kæde omkring halsen, som er den i midten med diamanter…så smuk!

Big chain: Pandora ( it’s actually 2 bracelet’s hooked together),  New diamond piece with chain: Marlene Juhl Jørgensen at Figaros Bryllup, Golden tag: Orit Elhanati at Holly Golightly, Rosegold chain: Jane Kønig

Blazer: Isabel Marant at Pede&Stoffer, Denimshirt: H&M

Comments