CAUGHT ON THE STREETS IN BERLIN

BFWAW14_DAY3-22 BFWAW14_DAY3-40 BFWAW14_DAY3-32

Yesterday I was dressed in such a nice outfit from Schumacher’s SS14 collection.. This metallic pencil skirt with the black zipper-slit is so elegant! I styled it together with a simple knit and kitten heels to make it more casual.. You can still attend a competition for a total look from Schumacher’s SS 14 collection on this link!

Igår var jeg klædt i sådan et lækkert sæt fra Schumacher’s SS14 collection.. Jeg er ret vild med dette pencil skirt, da den har en super elegant lynlås-slids! Jeg kombinerede den med en enkel strik og kitten heels for at give den et mere casual look.. Du kan stadig nå at tilmelde dig konkurrencen om et komplet look fra Schumacher’s SS14 kollektion på dette link!

Jacket: By Malene Birger   Knit: Schumacher  Skirt: Schumacher  Shoes: Christian Louboutin  Socks: Dear Denier

Photos by Daniel Grandl

Sponsored Post

Comments